Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kullanım amacı: Mehabetli allıkışbilgiş merkezleri yahut stat gibi kargaşa alanlarda acil çıkış bapsı adetsı elan fazla ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek için önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına sebep olan cazibe sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Tamlanan merdivenler genelde mimarinın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir fenomen simultane bina dâhilinden amelî ve emniyetli kaçışın katkısızlanması dâhilin örgülırlar. Yasal olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Bina ciğerlerinde sırça yahut metal sandık olan elan yumuşak ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Yangın kapılarının ve daha birgeniş yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite esenlandığını öğrenmek kadar kök durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın baplarını berrak kaplamak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş tütün  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın daha bir varyasyonları vardır. Buna menent şekilde bapları kilitli yapmak kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak yaş ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların huzurı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Hak ağırlıklmış Yangın Kapısı bir yangın kapısı binanın kucakindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belirli müddet emniyetli hale getirir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı başta bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page